Disclaimer

Disclaimer Website Assemblator

De informatie over onze producten en diensten die op deze website wordt verstrekt, is alleen voor algemene informatieve doeleinden. Het vormt geen advies en u dient uw eigen afwegingen te maken bij het nemen van beslissingen.

Alle inhoud, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, afbeeldingen, audioclips en gegevens, op deze website is eigendom van Assemblator en wordt beschermd door auteursrechtwetten. Ongeoorloofd gebruik van materialen op deze website kan inbreuk maken op auteursrecht, handelsmerk en andere wetten.

In geen geval zal Assemblator, haar filialen, partners, werknemers of agenten aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade voortvloeiend uit verlies van gegevens of winsten als gevolg van, of in verband met, het gebruik van deze website.

Deze website kan links bevatten naar websites van derden. Deze links worden uitsluitend ter uw gemak verstrekt en niet als een goedkeuring door Assemblator van de inhoud op dergelijke websites van derden. Assemblator is niet verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte websites van derden en doet geen enkele toezeggingen met betrekking tot de inhoud of nauwkeurigheid van materialen op dergelijke websites van derden.

Assemblator kan deze disclaimer van tijd tot tijd bijwerken. Wij adviseren u om deze pagina periodiek te controleren op eventuele wijzigingen. Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met de geldende versie van deze disclaimer.

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via info@assemblator.com.